Dansk Dansk     English English
Forside Nyhedsbrev Profil Kontakt os Spørgsmål og svar Gode råd om e-handel FACEBOOK FAQ

Betingelser

 

FORRETNINGBETINGELSER: nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra TROLLHOUSE.DK

FORTRYDELSESRET forbrugerkøb

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Emballage som selve varen leveres i - må ikke være brudt samt der ikke må mangle emballage som hører til varen.  Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Fortrydelsesretten gælder dog ikke for handelsaftaler mellem erhvervsdrivende, som ikke er forbrugerkøb.

 

REKLAMATIONSRET:

TROLLHOUSE.DK yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles TROLLHOUSE.DK indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder TROLLHOUSE.DK returomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes rettet til TROLLHOUSE.DK, email: trollhouse@trollhouse.dk

REFUSION: Tilbagebetaling sker ved kontooverførsel og TROLLHOUSE.DK har derfor brug for registreringsnummer og kontonummer hvortil refusion skal sendes. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller pr. telefon.

FORSENDELSE:

Forsendelsen koster 59 kroner. Hvis du køber for mere end 1000 kroner, er forsendelsen fragtfri for dig.

TROLLHOUSE.DK sørger for levering med PostNord til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. 

Alle ordrer, som indkommer inden kl. 16.00  bliver pakket, fatureret og sendt samme dag.

TROLLHOUSE.DK leverer varer til følgende lande: Skandinaviske lande.

Trollhouse.dk er en internet-butik og varer kan ikke afhentes personligt

Fragtpriser til Sverige, Norge, Færøerne og Grønland: vælg fragt som "other countries" eller "udlandet".

 

BETALING:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med kort via: Visa/dankort, Visa Electron, Mastercard, American Express samt kontooverførsel - ved salg af kontooverførsel forlanger TROLLHOUSE.DK betaling forud inden vi sender varerne. Betalinger bliver først trukket på din konto efter at varen er sendt. Alle priser er inkl. moms.

For offentlig myndigheder fx. institutioner: Ved betaling/kryds af for kontooverførsel og opgiv Deres EAN nr. og vi sender faktura til www.virk.dk. Varerne bliver sendt samme dag som bestilling modtages.

OPHAVSRET:

TROLLHOUSE.DK  har ophavsretten på flere af teksterne i denne webshop, og må derfor IKKE kopieres. Teksterne er ophavsretslig beskyttet, og derfor skal man holde sig inden for reglerne i den danske lov om ophavsret. De må i et vist omfang citere - med klar kildeangivelse - lige som De frit kan lave henvisninger, eventuelt i form af såkaldte hyperlinks. 

Krænkelse af ophavsretten er strafbar i form af vederlag eller bøde.

 

 

 

TROLLHOUSE.DK - Tinghøjvej 4 - 9260 Gistrup - Tlf. 29253140 - CVR 29374988