Dansk Dansk     English English
Forside Nyhedsbrev Profil Kontakt os Spørgsmål og svar Gode råd om e-handel FACEBOOK FAQ

FAQ står for Frequently Asked Questions eller på dansk: ofte stillede Spørgsmål (OSS): Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål du måtte have. Hvis du ikke finder svaret her er du velkommen til at ringe til os på tlf. 29253140 eller emaile til: festivalshoppen@gmail.com

Hvornår sendes varerne ?

SVAR: Ordrer/bestillinger inden kl. 16.00 sendes samme dag. Hvis vi ikke har varen hjemme, kontakter vi dig og der går typisk en dag mere med levering, da vi skal have skaffet varen hjem.

Fragtpriser:

SVAR: Ordrer/bestillinger under 1000 kr. koster 59 kr. Ordrer/bestillinger over 1000 kr. er fragtfrit leveret. Vi benytter PostNord.

Betalingkort:

SVAR: Du kan benytte følgende betalingskort: Dankort, Visa/dankort, Visa Electron, Mastercard, American Express.

Kan offentlig myndigheder fx. institutioner handle på webshoppn ?

SVAR: Ja. Ved bestilling bedes offentlige myndigheder udfylde bestilling med EAN. nr. og vælge betaling som "offentlig myndighed" kontoverførsel. Vi sender digital faktura til registrering og betaling ved http://www.virk.dk/. Ordrer/bestillinger inden kl. 16.00 - sendes samme dag.

Kontooverførsel:

SVAR: Varen sendes når vi har registreret betaling på konto. Dog sender vi varen samme dag til offentlig myndigheder, da vi sender digital faktura til registrering hos http://www.virk.dk/.

Kan Engelsk sproget og dansk sproget side kombineres ved Bestilling ?

SVAR: JA, men husk at udfylde fragten som "udlandet" eller "oter countries"

Can you order from the english site together with the danish site ?

ANSWER: Yes, but remember to fill out with the shipping: "other countries"

 

Hvorfor er trollhouse.dk ikke E-mærekt ?

SVAR: Der findes ikke nogen bevis for at E-mærekt giver mere salg. Samtidig er E-mærket en ret bekostelig abonnementsform. Istedet har vi gjort trollhouse.dk brugervenlig og tillidsfuld i form af, at alle relevante oplysninger er tilgængelige.

 

Hvorfor bruger trollhouse.dk ikke trustpilot ?

SVAR: Der findes ikke nogen bevis for at Trustpilot giver mere salg. Samtidig er Trustpilot en ret bekostelig abonnementsform. Istedet har vi gjort trollhouse.dk brugervenlig og tillidsfuld i form af, at alle relevante oplysninger er tilgængelige. 

 

 

 

 

 

 

TROLLHOUSE.DK - Tinghøjvej 4 - 9260 Gistrup - Tlf. 29253140 - CVR 29374988