Dansk Dansk     English English
Forside Nyhedsbrev Profil Kontakt os Spørgsmål og svar Gode råd om e-handel FACEBOOK FAQ
«« Tilbage

Nor - Klarborg Nisse 2016

Nor - Klarborg Nisse 2016

Antal            
 

Vis ekskl. moms

Pris

299,95

Beskrivelse

Klarborg nissen Nor er en rolig og meget tålmodig nisse. Han er altid optaget af noget og når han sidde i hans drømmeverden, kan intet forstyrre ham.

Nissen Nor danner par med Silje, som altid har et stort smil på. Silje elsker sin gyngehest, som hun passer meget på. Så de to kan rigtig bruge tid på at lege sammen.

Nyttig information om Klarborgnisser Nor Nisse

Mål: 14 cm.

Materiale: Special kreamik

Klarborgnisser Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har designet sine flotte og buttede Klarborgnisser i mere end 30 år. Etly åbnede i 1986 sin egen gårdbutik, hvor det er blevet til mere end 300 forskellige nisse og troldedesigns igennem årene. Hver eneste af Etly Klarborgs nisser er designet med hjertet og med inspiration fra børn, babyer og den danske klassiske jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly Klarborg bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt hold nisser skal designes. Klarborgnisserne bringer den klassiske danske jul med ind i de danske stuer og er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem.

leveres i flot gaveæske

Varenr

93088

TROLLHOUSE.DK - Tinghøjvej 4 - 9260 Gistrup - Tlf. 29253140 - CVR 29374988