Dansk Dansk     English English
Forside Nyhedsbrev Profil Kontakt os Spørgsmål og svar Gode råd om e-handel FACEBOOK FAQ
«« Tilbage

Klarborgnisser - Viggo & Laurine Årsnissepar 2017

Klarborgnisser - Viggo & Laurine Årsnissepar 2017

Antal            
 

Vis ekskl. moms

Pris

349,00

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Klarborgnisser Cecilie & Vilhelm er årsnisseparret fra 2014 og lige som de andre nisser har de deres helt egen personlighed.

Viggo er en glad og rolig nissegut, som har det dejligste smil og alle han møder får et smil med på vejen. Trommen er hans kæreste eje og når han finder den frem, så bliver der pludselig gang i den rolige nisse. Laurine er en dejlig, glad og positiv nissepige og hun elsker dyr. Hun har en særlig lille ven fra skoven, en lille kanin som har fulgt hende fra den var ganske lille. Hun har givet den navnet Nita.

Nyttig information om Klarborgnisser

Viggo & Laurine Årsnissepar 2017

Mål: 13 cm.

Materiale: Special kreamik

Klarborgnisser Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har designet sine flotte og buttede Klarborgnisser i mere end 30 år. Etly åbnede i 1986 sin egen gårdbutik, hvor det er blevet til mere end 300 forskellige nisse og troldedesigns igennem årene. Hver eneste af Etly Klarborgs nisser er designet med hjertet og med inspiration fra børn, babyer og den danske klassiske jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly Klarborg bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt hold nisser skal designes. Klarborgnisserne bringer den klassiske danske jul med ind i de danske stuer og er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem.

 

Leveres i flot gaveæske 

Varenr

93320

Flere billeder

Klarborgnisser - Viggo & Laurine Årsnissepar 2017
TROLLHOUSE.DK - Tinghøjvej 4 - 9260 Gistrup - Tlf. 29253140 - CVR 29374988